Tidløse og elegante

Rullegardiner efter dine mål

Gratis opmåling

Skræddersyede gardiner, hvor fokus ligger på funktionalitet, design og langvarig kvalitet.

Gardinbussen

Book gardinbussen, og få vores fulde sortiment direkte hjem til dig, så du kan inspicere, røre, og opleve det selv i dit hjem.

Vi hjælper hele vejen

Med mere end 25 års erfaring i rådgivning, fremstilling og installation af gardiner og markiser.

Rullegardiner fås i mange farver og mønstre

Udover valget at farver og mønstre, så kan du endvidere vælge, om du ønsker de traditionelle tunger i bunden af rullegardinet. I stedet for tungerne kan du eksempelvis vælge at få et dekorationsbånd syet på forneden på rullegardinet. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser.

De fås også som mørklægning. Disse kan være praktiske i soveværelset eller på børneværelset. Det kan måske være svært at få børnene til at sove, hvis det er lyst udenfor. Det problem kan højst sandsynligt afhjælpes med et mørklægningsgardin. Så bliver der nemlig helt mørkt i rummet.

Praktiske rullegardiner skræddersyet til dine behov

Rullegardiner udgør den alsidige klassiker inden for gardinverdenen, som kan passe ind i enhver bolig. Denne enkle og stilfulde gardinløsning er ikke kun let at betjene, men også det indlysende valg for de fleste.

Vores rullegardiner efter mål giver dig daglig fleksibilitet. Det er det ideelle valg for dem, der foretrækker en minimalistisk tilgang og ønsker at bevare rummets æstetik. Dette gardin skiller sig ud ved at være fremstillet af førsteklasses materialer, i smukke farver og med mulighed for mørklægning.

Rullegardiner passer godt til både smalle og brede vinduer, hvilket gør dem velegnede til ethvert rum i huset. Især i soveværelset, hvor de kan blokere lyset i de tidlige morgen- og aftenstimer, eller i stuen, hvor de kan beskytte mod skarpe solstråler, der forstyrrer TV-underholdningen. Vores udvalg af rullegardiner omfatter et væld af farver, mønstre og nuancer, så du kan finde et gardin, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Et stort udvalg af farver og nuancer

Foretrækker du det nordiske og kølige udtryk? Så kan du vælge rullegardiner i dæmpede og kølige farver som hvid, beige eller grøn. Hvis du derimod drømmer om en moderne og farverig indretning, har du frihed til at udforske vores omfattende farvepalet.

Vores rullegardiner fås i en bred vifte af varme og sjælfulde nuancer. Du kan derfor være helt sikker på, at vi har et gardin, der matcher dine krav, forventninger og præferencer.

Letbetjente rullegardiner uden snore og kæder

Hvad kan være nemmere end at betjene alle dine persienner med et tryk på en knap? Svaret er intet, hvis du vælger elektrisk betjening med en bredde på op til 690 cm. Såvel Silva®-træpersienner samt Scala® aluminiumspersiennerne kan betjenes elektrisk- med og uden ledninger.

Med denne løsning undgår du helt de irriterende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet samtidig med, at rullegardinet bliver betydeligt mere sikkert for børn.

Vores gardinbus sikrer præcis opmåling

Uanset hvilken type rullegardiner du vælger at investere i, er det afgørende at sikre, at dine gardiner er korrekt opmålt og tilpasset præcist til dine hjemmets vinduer og døre. Mange huse har vinduer og døre, der ikke følger standardmålene, og i sådanne tilfælde anbefales det at få rullegardiner skræddersyet efter mål for at opnå den perfekte pasform.

Mangel på korrekt opmåling kan føre til gardiner, der fremstår skæve med lysstråler, der siver ind fra siderne, når gardinerne er trukket for.

Derfor er det afgørende at sikre præcis opmåling, inden du investerer i nye gardiner. Når du bestiller en gardinbus fra MONOgardiner, sender vi vores erfarne gardineksperter ud til dig for at udføre en gratis og nøjagtig opmåling af alle dine vinduer. Efter opmålingen modtager du et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner. Dette sikrer, at dine gardiner bliver nøjagtigt opmålt og passer helt præcist til dine vinduer og døre.

Brug for hjælp? Lad os ringe til dig!

Skriv dit navn og dit telefon nummer og vi vil ringe dig op indenfor 1-2 dage
Eller ring med det samme på 75 50 94 49

Vi kører gratis ud til dig. Bestil gardinbussen her

Få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus. Vi udfører en gratis opmåling til nye gardiner hos dig og giver et tilbud på skræddersyede gardiner.
Gardinbussen har alle vores gardinprodukter med, så du kan få mulighed for at se, mærke og opleve vores gardinløsninger i din egen bolig.